خواص زنجبیل برای لاغری و کاهش وزن
زنجبیل خواص ترموژنیک دارد؛ مواد غذایی ترموژنیک به خوراکیهایی اطلاق میشود که دمای بدن را افزایش میدهند و در نتیجه سوخت و ساز بدن را تحریک میکنند. به همین دلیل نیز به چربیسوزی کمک زیادی میکنند. زمانی که متابولیسم بدن بالا باشد چربیهای بیشتری میسوزاند، کاری که فقط با رژیم گرفتن امکانپذیر نخواهد بود.
علاوه بر این زنجبیل برای هضم غذا مفید است. به خاطر اینکه میتواند حرکات مواد غذایی را در معده و رودهی کوچک کنترل کند. زمانی که هضم غذا به راحتی و درستی انجام میگیرد میشود سادهتر لاغر شد. یعنی بدون تحمل دل درد، گاز معده یا نفخ و غیره.
محققان هلندی به این نتیجه رسیدهاند که زنجبیل متابولیسم بدن و روند سوخت و ساز چربیها را بالا میبرد. به عقیدهی این محققان زنجبیل احساس سیری طولانی مدتی ایجاد میکند و جلوی پُرخوری را میگیرد. نتایج بررسیها نشان میدهد که تأثیر ریزوم زنجبیل مشابه فلفل سیاه، چای سبز، چای سیاه، کافئین و کاپسایسین (یکی از ترکیبات موجود در فلفلها) میباشد. برای همین هم اثرات مثبتی در کاهش وزن دارد.
اگر احساس میکنید که این اواخر کمی چاق شدهاید و شکم و پهلوهایتان چربی آورده است زمان آن فرا رسیده تا سریع وارد عمل شوید و به فکر چربیزدایی از این مناطق باشید. در گام اول یادتان باشد که برای لاغری لازم است که به مدت چند روز چای زنجبیلی میل کنید. این چای مکمل مناسبی برای یک رژیم سالم است. علاوه بر این لازم است که مصرف چربی را کاهش دهید و تغذیهی مناسبی سرشار از سالاد، سبزیجات بخارپز، پروتئینهای سالم، فیبرهای غذایی و آب را دریابید.
اگر علاوه بر موارد اشاره شده، روزانه کمی ورزش نیز اضافه کنید، مطمئن باشید که مصرف یک فنجان چای زنجبیلی بعد از هر وعدهی غذایی باعث میشود که در مدت ۵۵ هفته به وزن ایده آل خود نزدیک شوید. فراموش نکنید که لاغری و رسیدن به تناسباندام نیاز به ارادهی قوی و کمی تلاش دارد. پس اراده کنید و توصیههای زیر را به کار ببندید.