طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا بسیار خوشمزه

سیب زمینی سرخ کرده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا,دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا خیلی خوشمزه با فر در بخش آشپزی

 اگر دنبال دستور طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده و پنیر پیتزا هستید حتما آموزش تصویری اشپزی سرخ کردن سیب زمینی با پنیر پیتزا با ما همرا شوید.

بعد از روش پخت سیب زمینی سرخ شده با پنیز پیتزا دو مدل طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فست فودی و سیب زمینی سرخ کرده رستورانی نیز بیان شده است.

سمنو,طرز تهیه سمنو,طرز تهیه سمنو خانگی

مواد لازم سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

 

 

پیاز :¤: 1 عدد
شیر :¤: 2 فنجان
کره :¤: 3 قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا :¤: 200 گرم
فلفل :¤: به میزان لازم
سیب زمینی :¤: 5 عدد
نمک :¤: به میزان لازم
آرد :¤: 3 قاشق غذاخوری

 

 طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

ابتدا فر را با دمای 400 درجه سانتیگراد گرم کرده، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید، سپس سیب زمینی ها را حلقه حلقه باریک کنید، دقت داشته باشید سیب زمینی ها در حد امکان نازک باشند،

سیب زمینی سرخ کرده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا,دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

سپس پیاز ها را حلقه ای برش بزنید، ظرفی را بردارید داخل آن را چرب کنید، سپس یک لایه سیب زمینی روی ظرف بچینید، یک لایه پیاز در روی سیب زمینی ها قرار دهید، 

طرز تهیه پنکیک,پنکیک,طرز تهیه پنکیک شکلاتی,طرز تهیه پنکیک آمریکایی,طرز تهیه پنکیک صبحانه,طرز تهیه پنکیک خانگی

سیب زمینی سرخ کرده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا,دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

به همین ترتیب سیب زمینی ها و پیاز ها را بچینید تا ظرف پر شود، تابه را در روی گاز قرار دهید و آرد را درون آن بریزید، سپس کره را اضافه کرده هم بزنید تا خامی آن ها از بین برود، شیر را به آرد و کره اضافه کنید هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند، زمانی که غلظت داشت فلفل و نمک را اضافه کرده، نصف فنجان از پنیر را نگه دارید بقیه را درون سس بریزید، زمانی که پنیر کاملا ذوب شد، سس را روی سیب زمینی ها بریزید.

پیتزا,طرز تهیه پیتزا,پیتزا مخلوط

سیب زمینی سرخ کرده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا,دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

در طرز تهیه سیب زمینی با پنیر پیتزا  می توانید قبل از اینکه پنیر بریزید، فلفل دلمه ای با برش نازک سپس پنیر پیتزا را روی آن بپاشید، و یا برای زیبا تر شدن سبزی روی مواد بریزید.

روی ظرف را به وسیله فویل بپوشانید و مدت یک و نیم ساعت درون فر قرار دهید,

فلافل,طرز تهیه فلافل,طرز تهیه فلافل خانگی

سیب زمینی سرخ کرده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا,دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

فویل را بردارید و ده دقیقه دیگر درون فر بگذارید، اکنون سیب زمینی شما آماده سرو است.

عکس نهایی از  سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا بسیار خوشمزه

جغور بغور,دستور پخت جغور بغور خوشمزه,طرز تهیه جغور بغور

سیب زمینی سرخ کرده,طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا,دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا

در این مطلب با دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا بسیار خوشمزه  آشنا شدید، این غذای خوش پخت را تهیه و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

غذاهای گرم برای پسردار شدن,برای پسردار شدن چه بخوریم,پسردار شدن تضمینی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فست فودی

یا

سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

روش اول طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده فست فودی

ابتدا سرخ کن را در دمای 375 درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود

سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.

سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک (چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید) آن را خوب خشک کنید.

سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و 8 دقیقه آنها را سرخ کنید.

بعد از 8 دقیقه سیب زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

دمای سرخ کن را به 385 درجه افزایش دهید.

سیب زمینی ها را بعد از مدت ذکر شده داخل سرخ کن ریخته و به آنها مقداری نمک اضافه کنید.

سیب زمینی ها را 2 تا 3 دقیقه داخل روغن سرخ کنید.

روش دوم سیب زمینی سرخ کرده رستورانی 

سیب زمینی رو می‌شوریم و پوست می‌کنیم

سیب زمینی‌ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه‌ها یک سایز باشه چون اندازه‌های مختلف توی پخت تاثیر میزاره

بعدش شروع کنید به خلال کردن و همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه

نیمه پز کردن سیب زمینی وقتی جوش اومد، توش 1 قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی‌تون هم داره

سیب‌ زمینی‌های خلال شده رو داخل آب بریزید و بزارید 5 دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛

چون ما سیب‌زمینی پخته نمی‌خوایم، ما سیب‌زمینی نیمه پخته می‌خوایم:

سیب زمینی‌ها رو توی یه صافی می‌ریزیم و بعد روی دستمال پهن می‌کنیم تا آبش گرفته بشه

اگه دقت کنید می‌بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می‌خواهیم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی‌شکنه.

اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

سرخ کردن سیب زمینی روغن رو توی ماهی تابه داغ می‌کنیم.

شعله رو هم کم نمی‌کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه

بعد از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می‌ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه: و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس! ;))

نکات دستور طرزتهیه سیب زمینی سرخ شده و ترد پنیر پیتزایی

توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید

حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.

برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.

بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود.

دستور پخت سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا بسیار خوشمزه

برچسب ها:

انواع غذا با سیب زمینی

 دستور پخت غذاهای فانتزی

 طرز تهیه غذاهای ساده و خوشمزه